Розлучення після 10 років "шлюбу": Мер Черкас пішов від Юлії Тимошенко

Тимошенко вручає Бондаренку партійну відзнаку на з'їзді "Батьківщина", 2015 рік.

Мер Черкас Анатолій Бондаренко приєднався до партії "Пропозиція". Про це заявили на першому з'їзді партії, який пройшов у київському КВЦ "Парковий" в п'ятницю, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Новое время"

До "Пропозиції" увійшли: мер Дніпра Борис Філатов, Миколаєва Олександр Сенкевич, Чернівців Олексій Каспрук, Житомира Сергій Сухомлин, Кропивницького Андрій Райкович, Каховки Андрій Дяченко.

Анатолій Бондаренко пов'язаний з партією "Батьківщина" експрем'єрки Юлії Тимошенко.

На місцевих виборах 2006 року обирався депутатом Черкаської обласної ради від БЮТ, за даними руху "Чесно"

У 2010-у став головою обласної організації "Батьківщина", 2012-го балотувався до Верховної Ради від цієї партії по округу - обраний не був.

Вдруге безуспішно балотувався до ВР у 2014 році як мажоритарник - знову від партії Тимошенко. У 2015 році переміг на виборах мера Черкас.

У Мелітополі окупанти видали паспорти РФ 14-річним дітям, - омбудсмен Лубінець

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:04

У тимчасово окупованому Мелітополі 14-річним вихованцям обласного центру соціально-психологічної реабілітації, які залишились без батьківського піклування, ворог примусово видав російські паспорти. Про це повідомив уповноважений Верховної Ради з прав л...

Patriot – це не "срібна куля" для України, потрібні інші системи - Ллойд Остін

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:29

Міністр оборони США Ллойд Остін заявив, що робота над пошуком і поставкою в Україну систем Patriot триває. Про це він сказав на пресконференції за підсумками 21-го засідання контактної групи військової допомоги Україні у форматі "Рамштайн" 26 квітня, ...