Розмріялися: Кремль хоче об’єднати окуповані території в окремий федеральний округ РФ

Росія готує об’єднання окупованих територій Херсонської та Запорізької областей, а також сепаратистські так звані "ДНР" та "ЛНР" в окремий федеральний округ РФ. Про це пише видання "Медуза" з посиланням на співрозмовників з адміністрації президента РФ, передають Патріоти України.

"Округ повинен з'явитися після того, як на цих територіях відбудуться "референдуми" щодо приєднання до Росії. Приєднуватися до діючих округів українські території не будуть", - сказано в повідомленні.

За інформацією співрозмовників видання, створенням округу опікується заступник керівника департаменту адміністрації президента РФ із забезпечення справ Держради Борис Рапопорт. Він уже займався питаннями Донбасу у 2014 році - тоді він обіймав посаду заступника голови управління із соціально-економічної співпраці з країнами СНД.

За інформацією видання, в Кремлі зараз обговорюють дві дати проведення псевдо "референдумів". Перша – "у середині липня, якщо ситуація на фронті дозволить". І друга, "реальніша" - 11 вересня, у єдиний день голосування в Росії (цього ж дня відбудуться губернаторські вибори).

Декілька політтехнологів, з якими на умовах анонімності поговорило видання, розповіли, що вже отримували пропозиції попрацювати "політруками" на українських територіях. Їм пропонувалися посади заступників міст.

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 20 квітня

субота, 20 квітень 2024, 9:15

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 20.04.24 орієнтовно склали:

"Власне, ми бачили це": Експерт оцінив, коли окупанти можуть влаштувати новий наступ на Україну

субота, 20 квітень 2024, 8:57

Російська окупаційна армія найближчими місяцями намагатиметься здійснити нову хвилю наступу на Україну. До середини літа для путінських загарбників це буде єдина можлива ймовірність чогось досягти на полі бою, передають Патріоти України. У Кремлі посп...