Розносять повістки та миють туалети: Як у Бєлгородській області РФ бюджетників змушують "допомагати армії"

Армії Росії повинні допомагати усі, як вважають у самій країні-агресорці. Бажання росіян, звісно, не враховується. Так вирішили зокрема у Бєлгородській області Росії. У мережі росіяни бідкаються, що робітників бюджетної сфери відправляють щонеділі мити туалети та душові у валуйську військову частину, повідомляють Патріоти України.

Росіяни не в захваті від ініціативи

Як зазначила росіянка, таке рішення було прийняте головою Валуйського міського округу. Так, на таку роботу тепер добровільно-примусово відправляють працівників:

  • дитячих садків,
  • соцзахисту,
  • пенсійного фонду,
  • адміністрації.

"Ніхто не проти допомагати хлопцям, всі у міру своїх можливостей надають військовослужбовцям підтримку, проте на якій підставі голова Валуйського міського округу вирішив, що співробітники зобов'язані чистити туалети та душові? Це вже за всі рамки виходить", – обурюється вона.

Як вважає росіянка, в армії повинні за собою відмивати все самі, зокрема й мобілізовані, а не сторонні жінки.

Інші роботи бюджетників Росії

Залучають працівників бюджетних сфер й до розносу "листів щастя". Так, оскільки чоловіки всіляко уникають мобілізації та не відчиняють двері військовим комісарам, у Воронежі до розносу повісток залучили вчителів. Розносити повістки потрібно й о 23 годині, щоб ну точно застати майбутнього "мобіка" вдома.

Ба більше, просто закинути повістку у поштову скриньку не можна. Її потрібно вручити в руки, і через дві години призовники мають бути у військкоматі. Наприкінці вересня одна з них вручила "запрошення до військкомату" одній з жительок міста, а вже незабаром жінка отримала "похоронку".

Джерело: 24 канал

Для України буде дуже корисною: Франція розробляє методику захоплення ворожих окопів "ультраневидимими" бійцями

субота, 18 травень 2024, 19:04

У рамках навчань НАТО французи тестуватимуть нову військову методику, яка повинна бути корисною в Україні. Про це повідомляє RTL, передають Патріоти України. В рамках військових навчань, які пройдуть в Естонії, НАТО хоче продемонструвати росіянам, що в...

Поки ворог намагається проломити українську оборону на Харківщині, Донеччині, Херсонщині: ЗСУ покращили тактичне положення під Лиманом

субота, 18 травень 2024, 17:59

З початку поточної доби на фронті відбулося вже 44 бойові зіткнення, найбільше – на Покровському, Краматорському і Курахівському напрямках. Про це повідомив Генштаб ЗСУ у зведенні в суботу, 18 травня. На більшості напрямків російські загарбники продовж...