Розплата наздогнала! Захисники України знищили чотири САУ окупантів, які "кошмарили" Миколаївщину (відео)

Українські військові продовжують знищувати російську техніку та живу силу. Вони вправно "відпрацьовують" по позиціям окупантів, завдаючи їм значних втрат, передають Патріоти України.

Так стало відомо, що на Миколаївщині бійці Збройних сил ліквідували одразу 4 самохідні артилерійські установки Кремля. Про це повідомили бійці 59 окремої мотопіхотної бригади імені Якова Гандзюка.

Ворожі САУ розміщувалися у лісосмузі. За їхньою допомогою окупанти обстрілювали мирні міста та різні об‘єкти цивільної інфраструктури Миколіївської області.

Передача винищувачів все ближче? Українські військові проходять підготовку до польотів на F-16 у Франції

четвер, 25 квітень 2024, 14:57

Українські пілоти проходять навчання на винищувачах F-16 на південному заході Франції. Проте країна наразі не планує надавати Україні літаки. Про це повідомляє BFM TV, передають Патріоти України. Зазначається, що Франція наразі не планує надавати Украї...

Довелося викликати підсилення: Українські прикордонники вступили в бій з російською ДРГ на Сумщині

четвер, 25 квітень 2024, 14:45

Українські прикордонники зіткнулися у бою з російською диверсійно-розвідувальною групою на Сумщині. Прикордонники виявили ворожу засідку з понад десятком диверсантів на одному з напрямків. Про це повідомили у Держприкордонслужбі. Під час стрілецького б...