​Розплата за "екзорцизм зеленого біса": Мер Конотопа за те, що облив "слугу" Качуру водою, отримав повідомлення про підозру

Слідчі вручили підозру Конотопському меру Артему Семеніхіну, який у серпні 2021 року облив водою на сесії міської ради народного депутата від «Слуга народу» Олександра Качуру, повідомляють Патріоти України з посиланням на УНН.

«Конотопському меру Семеніхіну повідомили про підозру за ч. 1 ст. 296 Кримінального кодексу «Хуліганство», – підтвердила прессекретар Сумської обласної прокуратури Наталія Науменко.

За її словами, Семеніхіна підозрюють силовики у «облитті водою нардепа». Подробиць щодо перебігу слідства представник прокуратури не уточнила.

Йдеться про інцидент, що стався 5 серпня 2021 року. Під час візиту до рідного міста нардеп Олександр Качура відвідав засідання сесії міської ради. Там «слуга народу» порушив питання про конотопські проблеми, пов'язані з водопровідною водою.

Під час засідання нардеп порушив питання проблем міста, зокрема поганої якості водопровідної води, яку за його словами не можна пити та використовувати для приготування їжі. «Слуга» продемонстрував зразок води у пляшці, яку йому начебто передали прості конотопці, та показово пропонував меру перевірити її якість.

Замість відповіді мер спробував облити депутата водою, до штовханини долучилася охорона Семініхіна та просто у залі сталася бійка.

«Замість конструктиву ви руйнуєте це місто, руйнуєте довіру до місцевої влади», – звернувся до мера Качура.

У партії «Слуга народу» вже заявили, що за фактом нападу на нардепа порушили кримінальну справу за перешкоджання його діяльності. Там кажуть, що бійку спровокував міський голова разом із своєю охороною.

Водночас, у поліції Сумщини УП повідомили, що справу відкрили за частиною 1 ст. 296 «Хуліганство». Дані щодо цього внесли до єдиної бази досудових розслідувань. Окрім того розслідується справа про перешкоджання його діяльності як нардепа.

Теракт у "Крокус Сіті Холі" демонструє слабкість Путіна: У The Times описали три сценарії, які чекають на РФ

п’ятниця, 29 березень 2024, 6:27

Нещодавній теракт у торговому центрі "Крокус Сіті Хол" продемонстрував хиткість позиції російського диктатора Володимира Путіна, а також неготовність апарату безпеки Росії до відповідних викликів, передають Патріоти України з посиланням на The Times. ...

Вчасно повернувся з України щоб сходити на концерт: Внаслідок важкого поранення у Крокус Сіті Холі віддав кінці "велика шишка" ГРУ

п’ятниця, 29 березень 2024, 5:00

Полковник спецназу ГРУ Тимур Мясников, який нещодавно повернувся з війни Росії проти України, помер від поранень, отриманих внаслідок стрілянини у підмосковному концертному залі Крокус Сіті Хол, повідомляє видання Медиазона. Про смерть полковника йдеть...