Розплата за секс-скандал: Кабмін прийняв жорстке рішення щодо топ-чиновниці, яка "наїхала" на Криклія

В уряді вирішили звільнити заступника міністра інфраструктури Олександру Клітіну, яка фігурувала в секс-скандалі - в пресі раніше повідомляли, що вона отримала посаду "через ліжко". Про це повідомляється на каналі нардепа Олексія Гончаренка в Telegram, передають Патріоти України.

Він вказав, що Клітіну звільнили за поданням міністра інфраструктури Владислава Криклія. При цьому сам безпосередній начальник Клітіної на засіданні, де було прийнято рішення, був відсутній.

Також Гончаренко вказав, що причин звільнення глава уряду називати не став. "Заступник міністра інфраструктури Клітіна звільнена за поданням міністра (не за власним бажанням). У відповідь на моє запитання, прем'єр причини пояснювати не захотів. Щоб не робити хайп. Міністр інфраструктури Криклій на засіданні був відсутній", - зауважив депутат.

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...

На місці влучання спалахнула потужна пожежа: Окупанти знову вдарили по Одесі (фото, відео)

середа, 1 травень 2024, 23:18

Увечері 1 травня російські окупанти знову вдарили по Одесі. Про це повідомили місцеві Telegram-пабліки, передають Патріоти України. У мережі з'явилися фото та відео наслідків. Над містом здійнявся дим. За попередніми даними, окупанти вдарили по складу ...