Розплата за шахрайство: Трампа зобов'язали виплатити понад $454 млн штрафу. За кожний день зволікань - ще $114 тис.

Через судові вироки Дональд Фредович протягом місяця збіднів більше ніж на півмільярда доларів

Експрезидента США Дональда Трампа офіційно зобов'язали виплатити 454,2 млн доларів після того, як його визнали винним у маніпулюванні власним капіталом у цивільній справі про шахрайство. Відповідне рішення у п'ятницю, 23 лютого, ухвалив суддя штату Нью-Йорк, передає Reuters.

Зазначається, що виплата включає штраф у розмірі 354,9 млн доларів, який суд призначив 16 лютого, плюс відсотки.

Суд також зобов'язав повнолітніх синів Трампа, Дональда Трампа-молодшого та Еріка Трампа, виплатити майже 4,7 млн доларів кожного, а колишнього фінансового директора Trump Organization Аллена Вайссельберга - 1,1 мільйона доларів, включаючи відсотки.

Загальна сума виплат становить $464,6 млн. Понад 114 тис. доларів відсотків будуть продовжувати нараховуватися щодня, переважно лише для Дональда Трампа. Рішення було оприлюднене в п'ятницю.

Генеральний прокурор Летіція Джеймс звинуватила відповідачів у незаконному завищенні вартості майна Трампа з метою роздути його власність і отримати кращі умови кредитування та страхування.

Нагадаємо, 26 січня Федеральний суд Нью-Йорка зобов’язав Дональда Трампа виплатити 83,3 мільйона доларів компенсації письменниці та журналістці Джин Керролл за наклеп та дії сексуального характера без згоди позивачки.

Можна рятувати сотні, якщо не тисячі життів на місяць: Україна запустила в серійне виробництво робота Ratel Н для евакуації поранених з поля бою

субота, 27 липень 2024, 15:00

Робот Ratel Н розробки Brave1 може транспортувати одразу двох поранених, він уже пройшов польові випробування та запущений у серійне виробництво. Про це розповів міністр цифрової трансформації Михайло Федоров, передають Патріоти України. "Ratel Н розро...

Шалені підйомні вже не ваблять потенційних 200-х: Росія має серйозні проблеми з набором нових контрактників - ГУР

субота, 27 липень 2024, 14:15

Росія нині має серйозні труднощі з виконанням плану набору нових контрактників. Про це заявив речник Головного управління розвідки Міністерства оборони Андрій Юсов в ефірі телемарафону Єдині новини, передають Патріоти України. Таким чином розвідник про...