Розпочався зворотний відлік часу: "Енергоатом" попередив про небезпеку на ЗАЕС через обстріли окупантів

Запорізька АЕС у зв'язку з обстрілами російських окупантів станом на ранок 3 листопада повністю знеструмлена - загарбники ще 2 листопада пошкодили дві останні високовольтні лінії зв‘язку ЗАЕС з українською енергосистемою,передають Патріоти України з посиланням на "Енергоатом".

"Через рашистські обстріли Запорізька АЕС повністю знеструмлена. Вчора, 2 листопада 2022 року, в результаті рашистських обстрілів пошкоджено дві останні високовольтні лінії зв‘язку Запорізької АЕС з українською енергосистемою. О 23:04 станція перейшла в режим повного знеструмлення. Включились всі 20 дизель-генераторів", - йдеться в повідомленні.

В "Енергоатомі" повідомляють, що за повного знеструмлення ЗАЕС пального для роботи дизель-генераторів залишається на 15 діб. Як наголошується, розпочався зворотний відлік часу.

Україна відводить з лінії фронту танки Abrams. Associated Press пояснила, що з ними не так

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:23

Українські війська відвели американські танки Abrams M1A1 від лінії фронту, оскільки з ними стало складно працювати. Про це пише Associated Press з посиланням на свої джерела. За словами журналістів, у всьому винні російські безпілотники, які повсюдно ...

"Як тільки Су-34 взятий на приціл, він буде приречений": Експерт озвучив формулу знищення російської авіації

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:14

На думку військового експерта, полковника запасу ЗСУ Петра Черника, керовані авіабомби, якими росіяни закидують прифронтові регіони, швидко перестануть бути проблемою, як тільки Україна отримає винищувачі F-16. Про це пише "24 канал", передають Патріот...