Розповів, що "все идет по плану": Шойгу вперше за три тижні з'явився на публіці

Міністр оборони країни-агресорки Серій Шойгу вперше за три тижні з'явився на публіці, виступивши на колегії міноборони РФ. Про це пише російська служба ВВС, передають Патріоти України.

Шойгу вважає, що Росія "послідовно виконує план визволення" "ДНР" та "ЛНР", а Сполучені Штати та інші західні країни роблять все, щоб "максимально затягнути" перебіг війни. Також він обурився "наростаючими обсягами постачання іноземного озброєння" в Україну.

Зазначимо, що Шойгу останнім часом не часто з'являється на публіці або робить публічні заяви. Востаннє він говорив на публіці 29 березня. Через це у ЗМІ і соцмережах регулярно поширюють чутки про погіршення його стану здоров'я.

Під час боїв за Київ зливала ворогу геолокації ЗСУ: СБУ затримала місцеву жительку

середа, 8 травень 2024, 17:47

Служба безпеки України затримала місцеву жительку Київщини, яка під час боїв за столицю передавала ворогу геолокації оборонних пунктів українських Збройних сил Про це повідомляє СБУ. Відповідно до інформації слідства, жінка була в складі агентурного ап...

Треба закрити небо: Пісторіус попросив Швейцарію передати Україні Patriot

середа, 8 травень 2024, 17:44

Німеччина виступила з ініціативою щодо зміцнення протиповітряної оборони України. Так, нещодавно міністр оборони Німеччини Борис Пісторіус попросив свою швейцарську колегу Віолу Амхерд поставити Києву систему Patriot. Однак переговори явно не привели н...