"Розправами над корупціонерами не відкараскатися": Арестович назвав дві серйозні загрози для команди Зеленського

Експерт вважає, що нинішній рівень напруження російської пропаганди перевершує навіть 2014 рік.

Олексій Арестович. Фото: uaportal.com.

Команді президента Володимира Зеленського необхідні серйозні успіхи, які зможуть компенсувати інформаційний ефект від перших "платіжок" за комунальні тарифи і російської пропаганди. Про це розповів військовий експерт і блогер Олексій Арестович, передають Патріоти України.

За його словами, у команди президента почнуться серйозні проблеми в лютому 2020 року, після перших двох зимових платіжок за опалення. Арестович вважає, що це слід компенсувати успіхами в економіці.

"Один із кандидатів у прем'єри Владислав Рашкован оголосив три курси: тотальна дерегуляція, тотальна приватизація і деолігархізація. Якщо вони просунуться хоча б трохи по всіх цих трендах, то у Зеленського підтримка буде 147%. Тому у них є вікно можливостей на все. Вони можуть олігархів розкуркулити і змусити грати за спільними правилами, змусити працювати Антимонопольний комітет, зробити демонополізацію, поміняти всі ці схеми енергетичні тощо. Але до перших двох платіжок. Відповідати доведеться вже десь в лютому", - зауважив блогер.

Однак Зеленського чекає також інша небезпека - інформаційні атаки з боку Росії. Арестович вважає, що нинішній рівень напруження російської пропаганди перевершує навіть 2014 рік. "Росіяни бачать нас, як велику крижану брилу, де є тріщини, і вони в кожен навіть натяк на тріщину вставляють долото і починають бити туди по максимуму, щоб ми розкололися. Всі ці нескінченні "зради", Зеленський - агент Росії, який хоче нас негайно здати тощо... А тепер уявіть, що буде, якщо тему тарифів не вдасться вирішити або буде провал в економіці. То до природного протесту населення, до якого приєднаються олігархи, незадоволені тим, що їх починають деолігархізувати, додадуться всі російські служби інформаційної пропаганди, всі телеканали почнуть працювати на цей тренд. Тому команді Зеленського потрібні швидкі успіхи - до лютого. Яскравими подіями - типу розриву на шматки корупціонерів, їх посадками - не відкараскаєшся. Якщо вони зараз почнуть хвилю репресій, це буде позитивний момент, але таких трендів крові народу вистачає максимум на два-три місяці", - говорить Арестович.

Джерело: Апостроф

Побажав "миру" Україні та Росії: Словацький депутат у Європарламенті дістав із сумки та випустив голуба (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:41

Під час засідання Європарламенту 24 квітня депутат від ультраправої партії «Словацькі патріоти» Мирослав Радачовський випустив білого голуба, заявивши, що таким чином бажає миру «усьому світу, росіянам і українцям». Про це пише The Guardian, передають ...

"Будь-яка підтримка можлива": Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку

середа, 24 квітень 2024, 23:30

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що його країна готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Він нагадав, що Польща раніше пропонувала допомогти Україні з тим, щоб ...