Розпускають з його відома: Чутки про хворобу Путіна можуть переслідувати таємну мету

Чутки про хворобу Путіна можуть переслідувати таємну мету

Чутки про хворобу президента Росії Володимира Путіна можуть розпускати з його відома. У такий спосіб диктатор може перевіряти власне оточення, спостерігаючи за тим, хто мітить на його місце. Таку думку висловив в ефірі телеканалу FREEДОМ політтехнолог Тарас Загородній, передають Патріоти України.

“Я в ці розмови не вірю, тому що це стара перевірена часом іграшка диктаторів. Вони починають розпускати чутки про власну хворобу, про власну смерть швидку для того, щоб подивитися, хто як реагує і хто смикнеться першим. Хто смикнеться перший, того можна і пускати “в розхід”. Думаю, що Путін своєю смертю життя не закінчить”, - зазначив експерт.

За його словами, натиск на господаря Кремля зараз відбувається, як на міжнародному рівні, так і на внутрішньому. Велика сімка задумала обвалити російську державу обмеженням цін на нафту, а тим часом у Новоросійську трапляється вибух на нафтовому терміналі. “Удари йдуть один за одним і досить серйозні. І в цьому контексті російській еліті, яка буде думати про те, що робити далі, Путін у принципі вже не потрібен”, — висловив думку Тарас Загородній.

Небезпека необережних рухів у тумані

середа, 24 квітень 2024, 21:20

"Наратив про націю ухилянтів": Нардепка від "ЄС" розкритикувала заборону на консульські послуги для чоловіків

середа, 24 квітень 2024, 20:32

Рішення МЗС щодо припинення надання консульських послуг українцям є "зухвалим та безпідставним". Про це заявила нардепка від "Євросолідарності" Ірина Фріз, передають Патріоти України. На її думку, це рішення "продовжує насаджувати наратив про українців...