Розпилили перцевий газ в обличчя: У Білорусі ОМОН затримав 13-річну дівчинку (відео)

Неповнолітню затримали разом із батьком і розвезли в різні РУВС.

У білоруському Гродно під час протестів 4 жовтня силовики жорстко затримали 13-річну дівчинку – розпилили їй в обличчя перцевий газ, заламали руки і потягли землею. Неповнолітню відвезли в районне управління внутрішніх справ, звідки її забрала мама. Правда, щодо підлітка вже розпочато адміністративний процес. Портал TUT.BY опублікував у Twitter відео затримання, передають Патріоти України.

"Імовірно, на це відео потрапив момент затримання 13-річної дівчинки в Гродно. Її ведуть під руки, люди довкола кричать: "Відпустіть дитину", – йдеться в підписі до ролика.

Зазначалося також, що неповнолітню затримали разом із батьком і розвезли в різні РУВС. Водночас дівчинку звідти забрала матір.

Зі свого боку начальник відділення інформації і громадських зв'язків УВС Гродненського облвиконкому Євген Дудко заявив, що затримання дитини пов'язано з поведінкою її батька. За словами силовика, той, нібито перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, "чинив непокору правоохоронцям, висловлювався нецензурними словами".

"У цей час було зроблено попередження, але чоловік продовжував вести себе неадекватно, нахабно. Поряд стояла ця дівчина. Коли щодо чоловіка почали застосовувати фізичну силу, вона стала обливати співробітника органів із пляшки з колою. Дівчину разом із батьком було затримано й доставлено в РУВС, викликано матір. Щодо батька дівчинки і її самої розпочато адміністративний процес", – цитує правоохоронця видання Onliner.

Перші дві термінові партії вже прибули: ЗМІ дізнались, коли в Україну надійде зброя з великого пакету допомоги США, який завдасть нищівного удару по планам Кремля на перемогу

субота, 4 травень 2024, 1:45

Йдеться про артилерію, бронетехніку, системи ППО, катери та іншу громіздку техніку та засоби з оголошених пакетів допомоги США та Європи, складні та чутливі в транспортуванні. Перші партії зброї з нового пакету допомоги США надійшли до України наприкін...

"До Великодня готувалися. Вікна мили": Безугла знову обурена роботою комітету, у соцмережі відреагували

п’ятниця, 3 травень 2024, 23:54

“За весь тиждень Комітет ВРУ з питань національної безпеки, оборони та розвідки не провів жодного засідання, жодного заходу, жодної міжнародної зустрічі, жодного спільного виїзду. Жодної активності не було. Тільки тиша і пусті коридори. Що це?” – напис...