Розраховують призначити до 17 липня: У "Слузі народу" назвали кілька кандидатів на посаду глави НБУ

У фракції «Слуга народу» розраховують, що нового главу Національного банку призначать на останньому пленарному тижні (14−17 липня) цієї сесії, обговорюється чотири кандидатури на цю посаду. Про це заявила народний депутат з фракції СН Ірина Верещук, повідомляють Патріоти України.

Відповідаючи на питання, які кандидатури розглядаються, Верещук відповіла, що обговорюються кандидатури Данила Гетманцева (глава комітету Ради з питань фінансів, податкової та митної політики), Богдана Данилишина (глава ради НБУ), Володимира Лавренчука (екс-глава правління Райффайзен банку-Аваль), Кирила Шевченка (глава Укргазбанку).

«Ми зараз обговорюємо кілька кандидатур, подивимося, наскільки вони прохідні, оскільки зараз у фракції немає більшості», — додала нардеп.

Час смажити яєчню з "путінських яєць": Євросоюз вже підготував механізм надання Україні заморожених активів РФ – ЗМІ

вівторок, 19 березень 2024, 9:33

За кілька місяців Україна зможе покращити свої фінанси за рахунок ворога. Європейський Союз підготував пропозиції, згідно з якими Україна почне отримувати прибутки від заморожених російських активів вже у липні, повідомляє Bloomberg із посиланням на пр...

Оце так поворот! Союзники Путіна таємно поставляють Україні боєприпаси, - WSJ.

вівторок, 19 березень 2024, 9:01

Чехія використовує контакти часів холодної війни, щоб отримати такі необхідні Україні боєприпаси. В умовах, коли допомога США в постачанні зброї заблокована, виробництво боєприпасів на Заході повільно зростає, а запаси Києва скорочуються, Прага закупов...