"Розрізають" боєприпаси у повітрі: Військовий експерт розповів, яку зброю отримають ЗСУ

Військовий експерт Олег Катков припускає, що у новому пакеті допомоги США є легендарна зброя, яка "розрізає" боєприпаси у повітрі. Йдеться про 150 великокаліберних кулеметів з тепловізійними прицілами для протидії БПЛА. На думку експерта, дуже важливо те, що до нового пакету допомоги від Штатів входять додаткові боєприпаси до вже переданих систем, передають Патріоти України.

"Вкрай важливо, що передають ракети до зенітно-ракетних комплексів NASAMS, Додаткові високоточні реактивні снаряди GMLRS для HIMARS, а також протирадіолокаційні HARM", - сказав він.

За словами, Каткова NASAMS – додаткова безпека неба, HIMARS – генератор "бавовни" на складах боєприпасів російської армії, а протирадіолокаційні HARM – зменшення зенітно-ракетних комплексів у ворога.

Джерело: 24 канал

Скільки ще Путін продовжуватиме війну і від чого це залежить: Політолог дав пояснення

субота, 20 квітень 2024, 10:22

Повна залежність України від допомоги Заходу дає можливості Путіну продовжувати війну. Про це розповів політолог, експерт “Бюро аналізу і політики” Віктор Бобиренко в ефірі телеканалу “Еспресо”, передають Патріоти України. “Ми маємо розуміти, наскільк...

Що означає знищення Ту-22М3 та чи поменшає атак на Україну: Експерт дав пояснення

субота, 20 квітень 2024, 9:55

Збиття російського бомбардувальника Ту-22М3 свідчить про розширення можливостей українських Сил оборони, які можуть діставати все далі й загрожувати ворожій стратегічній авіації, передають Патріоти України. Детальніше про те, що означає збиття літака ...