Розриваються в істериці: У Соловйова назвали Сербію "останньою шльо*дрою" через військову допомогу Україні (відео)

У Соловйова назвали Сербію "останньою шльо*дрою" через військову допомогу Україні. ВІДЕО

У студії російського пропагандиста і воєнного злочинця Володимира Соловйова образилися на "братню" Сербію через підтримку ЗСУ, передають Патріоти України.

Так, один з його міньйонів Сергій Мардан настільки розсердився з цього приводу, що під час прямого ефіру обрушився на неї з образами, назвавши «останньою шльо*дрою».

Приводом для цього стали новини про те, що військова промисловість Сербії почала працювати «у три зміни», щоб забезпечити Україну снарядами для захисту від РФ.

«Ось Сербія після цієї новини для вас, як і раніше, є, там, братньою країною? Ви, як і раніше, вважаєте, що у нас голова має боліти про долю Сербії? Я не знаю, як у вас. Я можу сказати за себе, як приватна особа. Безвідповідальна приватна особа. Взагалі жодного інтересу Сербія не становить. Те, що Сербія повела себе як остання кінчена шльо*дра, мені здається, тут навіть сперечатися нема про що», — заявив Мардан.

Втім, вже дуже скоро він пошкодував про свої слова і був змушений публічно вибачатися за них, спробувавши перекласти всю провину на якихось «спільних ворогів». «Вибачте мене брати-серби, за те, що повівся на провокацію наших спільних ворогів», — написав він у себе у соцмережах після скандалу, що розгорівся.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...