Розслабитись не вийде: Синоптики попередили українців про різку зміну погоди на вихідні

Погода в Україні на вихідні погіршиться, йдуть дощі та похолодання з морозами,передають Патріоти України.

Прогноз на 23 листопада

У суботу в західних областях, зокрема у Львівській, Волинській, Тернопільській, Івано-Франківській, Чернівецькій та Закарпатській, очікуються дощі. Вдень температура повітря складе 0+4, а вночі -1-4. На півночі країни холодно, але без дощів. Вдень температура повітря складе 0-2, а вночі -6-8.

У центральних областях теж без дощів, але холодно. Вдень температура повітря складе 0+2, а вночі -5-7. На сході України вдень +1-1, а вночі -9-11. Півднь країни холодний, вдень температура повітря складе 0+3, а вночі -1-4. У Києві у суботу теж холодно, але дощів не буде. Вдень температура повітря складе 0+2, а вночі -5-7.

Прогноз на 24 листопада

У неділю дощів в Україні не буде, але буде холодно. У західних областях +1+3, а вночі -1-3. На півночі країни +1-1, а вночі -6-8. У центрі країни вдень 0+2, а вночі очікується -5-7.

У східних областях України холодно, вдень очікується +1-1, а вночі дуже холодно -7-9. Південь країни також без дощів, вдень очікується +1+3, а вночі -2-4. У Києві у неділю без дощів, але холодно. Вдень очікується 0+2, а вночі -5-7.

Путін намагається спіймати момент: Російська армія повільно просувається на Донбасі, - британська розвідка

вівторок, 23 квітень 2024, 16:22

Російська армія продовжує захоплювати населені пункти на Донбасі. Темпи наступу повільно, але поступово зростають, передають Патріоти України з посиланням на Міністерство оборони Великобританії Twitter. Як зазначається у зведенні, 22 квітня військове ...

"Ціль знищено": Олещук показав влучну роботу зенітників по ворожих "Шахедах"

вівторок, 23 квітень 2024, 15:52

Командувач Повітряних сил Микола Олещук подякував зенітникам Одеської бригади за ефективне знищення дронів-камікадзе противника в ніч на 23 квітня, передають Патріоти України. Пряма мова: "Дякую воїнам зенітної ракетної Одеської бригади, які у ніч на 2...