Розстріл "чмобіків" під Бєлгородом: У міноборони РФ заявили про "теракт"

У Міноборони РФ вже прокоментували розстріл "мобіків". Там назвали меншу кількість загиблих і спробували представити подію як "теракт", інформують Патріоти України.

"На полігоні Західного військового округу в Бєлгородській області двома громадянами однієї з країн СНД скоєно терористичний акт. Під час заняття з вогневої підготовки з добровольцями, які готуються до спецоперації, терористи обстріляли зі стрілецької зброї особовий склад підрозділу. 11 людей загинули, 15 з пораненнями різної тяжкості госпіталізовані. Вогнем у відповідь двоє терористів знищені", - йдеться у офіційному повідомленні.

а даними видання "Сота", двоє з чоловіків, які влаштували перестрілку, вбиті, а одному вдалося втекти. Розстріл "мобіків" стався в селищі Солоті Бєлгородської області.

"Процес іде": Генерал-лейтенант розповів, як ATACMS вплинули на бойові дії

неділя, 5 травень 2024, 21:28

Генерал-лейтенант у відставці та ексзаступник начальника Генерального штабу ЗСУ Ігор Романенко пояснив, як ракети ATACMS вплинули на бойові дії на фронті. Про це він розповів в ефірі телемарафона, передають Патріоти України. Він зазначив, що росіяни ...

Відправився на горішній суд відповідати за свої злочини: У Бердянську знищили організатора окупаційних катівень - ГУР

неділя, 5 травень 2024, 21:15

Головне управління розвідки Міноборони України підтвердило ліквідацію колаборанта в окупованому Бердянську Запорізької області й повідомило деякі подробиці з цього приводу. . Повідомляється, що 5 травня 2024 року близько 9:40 у тимчасово окупованому ...