Розсипається на ходу? Під час посадки на АЕС: Вертоліт Медведєва зніс дорожній знак і втратив гвинт

Один з гелікоптерів скандального «кремлівського блазня» Дмитра Медведєва під час посадки на території Білоярської АЕС втратив кермовий гвинт, передають Патріоти України.

Як повідомляє E1.RU, інцидент стався ще 2 березня, проте фото з його наслідками були оприлюднені лише зараз. За наявними даними, причиною події стало те, що пілот Мі-8 зачепив хвостом дорожній знак.

Водночас керівник управління інформації та громадських зв’язків БАЕС Андрій Яшин наполягає, що Медведєва на борту цього гелікоптера не було.

Більше того, він стверджує, що нібито взагалі не знає, хто на ньому прилетів, що, звісно, навряд чи відповідає дійсності, оскільки про візит заступника голови радбезу РФ на станцію офіційно повідомляла кремлівська пропаганда.

«Чому ви вирішили, що це гелікоптер Медведєва? Хто це вам сказав? На ньому був не він. Я без поняття, хто на ньому приземлявся», — заявив він, переадресувавши всі питання російським військовим, від яких чекати на правду тим паче не варто.

Крім того, відомо, що з БАЕС Медведєв повертався вже автотранспортом, а несподіване перекриття траси заради його кортежу спровокувало масштабні затори.

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 19 квітня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:03

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 19.04.24 орієнтовно склали:

Пускав ракети по Україні: Сили оборони вперше знищили стратегічний бомбардувальник РФ - носій ракет Х-22

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:59

Повітряні сили ЗСУ та Головне управління розвідки МОУ знищили російський дальній стратегічний бомбардувальник Ту-22М3 - носій крилатих ракет Х-22, заявив командувач Повітряних сил генерал-лейтенант Микола Олещук у Telegram, передають Патріоти України....