"Розуміють, що Путін облажався". Російські еліти не знають, що робити, дехто вже втік із країни, - політолог

Професор Вільного університету в Ризі Дмитро Орєшкін розповів в інтерв'ю журналістці Олені Трибушній, що російські еліти "розуміють, що Путін облажався", але не знають, що робити, передають Патріоти України.

"По-перше, вони набагато краще поінформовані, по-друге, вони за визначенням змушені мати навички самостійного аналізу інформації та прийняття рішень, і вони, звісно, розуміють, що Путін облажався, але вони не розуміють, що робити", — заявив політолог.

За словами Орєшкіна, в умовах путінського режиму люди можуть реалізуватися лише через приналежність до його вертикалі, інакше вони "Втрачають все". Попри це деякі з них наважуються втекти з Росії.

"[Екс-віце-прем'єр Аркадій] Дворкович втік, [колишній керівник Роснано Анатолій] Чубайс втік, якийсь керівник Яндекса втік", — перерахував таких втікачів політолог, зазначивши, що так само «вчинили ще люди, яких ми, можливо, не знаємо по іменах».

"Ти кидаєш свою країну, друзів, роботу, накопичення, погляд на світ, тікаєш до чортової матері. Цей процес лише починається. Насправді він розширюватиметься", — впевнений Орєшкін.

"Скажу вам, локально, що бачу": Військовий прокоментував заяви про контрнаступ ЗСУ 2025 року

субота, 20 квітень 2024, 11:30

Військовослужбовець Євген Ієвлєв, який зараз перебуває на Горлівському напрямку, закликає до стриманості у заявах про можливий контрнаступ Збройних сил України 2025 року. Про це він сказав в ефірі "Еспресо", передають Патріоти України. "Я вважаю, що...

"Окупанти не знають спокою ні вдень, ні вночі". Сирський показав, як ЗСУ нищать живу силу й техніку росіян (відео)

субота, 20 квітень 2024, 11:23

Сили оборони України й далі активно знищують живу силу і військову техніку країни-агресора РФ. Про це в Telegram 20 квітня заявив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, передають Патріоти України. "Окупанти не знають спокою ні вдень, ні вночі. Про ...