"Розв'яже руки агресору": У Польщі прийняли резолюцію проти "Північного потоку-2"

Нижня палата польського парламенту 15 червня ухвалила резолюцію проти "Північного потоку-2". Вона закликає до припинення будівництва. У Польщі переконані, що продовження будівництва газопроводу стане схваленням політики Росії. Про це повідомляє прес-служба польського Сейму, передають Патріоти України.

Сейм також закликав США зберегти і продовжити санкції відносно організацій, що беруть участь в будівництві газопроводу. У прийнятому документі депутати наголосили, що інвестиції на дно Балтійського трубопроводу - це інструмент для фінансування експансії Росії. Вони також згадали російські акти збройної агресії проти Грузії і України, а також незаконне відділення Придністров'я.
"Цієї весни Російська Федерація здійснила масований військовий тиск на Україну, погрожуючи початком серйозного збройного конфлікту на кордонах Польщі та Європейського Союзу. "Північний потік-2", дозволивши Росії відмовитися від транзиту газу через Україну його основним одержувачам, включаючи Федеративну Республіку Німеччина, відкриє Росії шлях до великомасштабного збройного нападу на Україну без ризику понести витрати через порушення зазначеного транзиту в результаті військових дій", - йдеться в резолюції.

Грабуть все: З Донеччини окупанти вивозять промислове обладнання під виглядом металобрухту

середа, 17 квітень 2024, 0:55

За даними національного спротиву, російські загарбники під виглядом металобрухту вивозять з окупованих територій Донецької області у Росію обладнання промислових підприємств, передають Патріоти України. Дослівно: "Чергова хвиля аудиту промислових підпр...

Президент Казахстану втер носа Путіну в ситуації з рекордним паводком

вівторок, 16 квітень 2024, 23:28

Глава Казахстану Касим-Жомарт Токаєв прибув з робочою поїздкою у Північно-Казахстанську область. Він здійснив обліт Кизилжарського району, околиць Петропавловська та Сергіївського водохранилища – територій, які потерпають від весняної повені. Натомість...