"Розвідка боєм": У Зеленського розкрили деталі "системного контрнаступу" ЗСУ

На цей час Збройні сили України не ведуть контрнаступ на якихось окремих напрямках. Те, що відбувається, можна назвати "системним контрнаступом" шляхом атаки логістичного забезпечення російської армії. Головна мета - обмежити можливості росіян отримувати підкріплення. Про ситуацію на фронті розповів радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк у бесіді з російською журналісткою Юлією Латиніною, передають Патріоти України.

"У нас немає конкретного контрнаступу під Херсоном, Мелітополем, на Харківському напрямку, на Донецькому. Є множинні напрямки, де за останні кілька днів збільшена інтенсивність роботи ЗСУ по логістичній інфраструктурі російської армії, зі знищення усіх шляхів відходу (мостів). Це йде на всіх напрямках, не тільки на південному", – заявив він.

За словами Подоляка, дії українських бійців різко обмежують можливості російської армії маневрувати. "Вони починають хаотично переміщати свої резерви, що досить добре для нас, тому що ми розуміємо, де, що і як у них сконцентровано... Розвідка боєм йде по всій лінії фронту, – додав радник голови ОП. – Я б говорив про системний контрнаступ".

Замість кімнати для ігор і казино з'явилася домова каплиця: Соратники Навального показали зсередини "палац Путіна" (відео)

вівторок, 7 травень 2024, 15:44

Фонд боротьби з корупцією напередодні інавгурації правителя Росії Володимира Путіна опублікував відео і фотографії з його палацу під Геленджиком, передають Патріоти України. Дослівно: "Ми змогли отримати відеозаписи зсередини палацу Путіна в Геленджику...

Велика небезпека? Армія Путіна знайшла слабке місце в обороні ЗСУ і спробує наступати, - експерт

вівторок, 7 травень 2024, 15:30

Оборона української армії в районі села Очеретине Донецької області виявилася найслабшою. Російська окупаційна армія скористалася цим, намагається вводити на цю ділянку фронту нові сили та нарощувати зусилля. Таку думку OBOZ.UA висловив ексзаступник на...