Розвідка Британії назвала фактор, що уповільнює контрнаступ ЗСУ

Підлісок, що виріс на полях на півдні України, може бути є одним із факторів, який уповільнює розвиток бойових дій на цій ділянці фронту. Про це повідомила розвідка Міністерства оборони Великої Британії, передають Патріоти України.

Зазначається, що орні землі у зоні бойових дій були залишені. Натомість повернення бур'янів та чагарників пришвидшується в умовах теплого та вологого літа.

За даними британської розвідки, додаткове укриття допомагає замаскувати російські оборонні позиції та ускладнює знешкодження оборонних мінних полів. "Хоча підлісок також може слугувати прикриттям для невеликих потайних атак піхоти, в результаті обом сторонам стає важче просуватися вперед", - наголошують у британській розвідці.

Першими про дозвіл бити західною зброєю по Росії дізнаються самі росіяни, - прессекретар Зеленського

субота, 28 вересень 2024, 20:53

Візит президента України Володимира Зеленського у США можна вважати успішним. Про це заявив прессекретар Зеленського Сергій Нікіфоров в ефірі національного телемарафону 28 вересня, його транслював телеканал "Рада", передають Патріоти України. "Вдалося ...

Енергоатом підтвердив затримання свого менеджера на хабарі, але зробив несподіване уточнення

субота, 28 вересень 2024, 20:08

Компанія Енергоатом підтвердила, що одного з її співробітників затримали на хабарі, однак заявила, що він отримав його за «сприяння у вирішенні питання» в іншій компанії, передають Патріоти України. «Завдяки злагодженій роботі правоохоронців та активно...