Розвідка Британії оцінила, як будівництво Україною оборонних позицій вплине на ситуацію на фронті

Україна суттєво прискорила процес будівництва оборонних споруд. Нові фортифікації з'являються відразу на кількох напрямках. Лінію фронту зміцнюють за допомогою протитанкових зубів дракона, піхотних траншей, мінних полів та укріплених оборонних позицій. Про це у соцмережі Х повідомляє військова розвідка Великої Британії, передають Патріоти України.

За інформацією британської розвідки, розширення оборонних ліній зменшить здатність російської окупаційної армії вести наступ. Крім того, ворогові буде складніше використовувати тактичні досягнення у рамках своєї постійної наступальної операції.

Також британська розвідка зазначила, що створення великих оборонних позицій свідчить про виснажливий характер російсько-української війни. При цьому зміцнення фортифікацій свідчить про те, що будь-яка спроба російських окупантів провести операції з прориву лінії фронту супроводжуватиметься великими втратами.

Зеленський разом з дружиною відвідав Охматдит. Медзаклад продовжує рятувати дітей

субота, 27 липень 2024, 19:30

Президент Володимир Зеленський разом із першою леді Оленою Зеленською в День медичного працівника відвідали лікарню Охматдит у Києві, яка зазнала російської атаки 8 липня. Про це глава держави повідомив у Telegram в суботу, 27 липня, передають Патріоти...

Посол України розповіла, коли американські F-16 передаватимуть ЗСУ

субота, 27 липень 2024, 18:45

Українські військові мають можливість використовувати винищувачі F-16 на полі бою вже до кінця 2024 року. Про це повідомила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі телемарафону, передають Патріоти України. «2024 рік – це рік, в якому ця спроможніс...