Розвідка попередила, якими ракетами РФ може атакувати Україну найближчим часом

Російська армія накопичила крилаті ракети "Калібр" й, імовірно, може використати їх для ударів по Україні найближчим часом. Про це повідомив керівник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов в етері телемарафону, передають Патріоти України.

«Калібри накопичувалися весь цей період. Вони абсолютно готові до застосування», – попередив головний розвідник країни.

За його словами, російське командування прийняло рішення використовувати крилаті ракети Х-101 замість «Калібрів», оскільки вважало їх ефективнішими, однак їхній запас вичерпується.

«Найближчим часом, я думаю, ми знову побачимо «Калібри», тому що кількість Х-101 значно скоротилася... Є нормативно-правові акти, документи, рішення і т.д. Перше – це поновити запас ракет флоту, бо вони значно на той час скоротилися. Це завдання вони виконали. Тобто зараз вони технічно готові до їх застосування. Поки флот накопичував свої ракети, Повітряно-космічні сили РФ використовували Х-101», – пояснив Буданов.

Підтверджено: Президент Ірану таки загинув в авіатрощі, разом з ним і людина, що підписувала контракт на поставку Росії "шахедів" (фотофакти)

понеділок, 20 травень 2024, 7:49

Президент Ірану Ібрагім Раїсі загинув внаслідок аварії гелікоптера. Всі пасажири борту загинули. . На борту перебував і очільник МЗС Ірану. . "Тепер у пеклі підписуватимуть контракти на поставку Шахедів", - іронізує Оперативний ЗСУ.

Поцілили прямісінько всередину будівлі: Захисники України знищили одразу дев’ять окупантів (відео)

понеділок, 20 травень 2024, 7:23

Аеророзвідники і пілоти FPV-дронів Волинської бригади атакували загарбників та ліквідували одразу дев’ять російських військових. Про це йдеться на сторінці 100-ї окремої механізованої бригади Сухопутних військ ЗСУ. "Відразу дев’ять орків – аеророзвідни...