Розвідка встигне відреагувати: Для підготовки наступу з Білорусі потрібно мінімум два тижні, - ДПСУ

Для підготовки нового наступу з території Білорусі окупаційним військам знадобиться щонайменше два тижні. За цей час українська розвідка встигне відреагувати на небезпеку. Про це повідомив голова Державної прикордонної служби Сергій Дейнеко в ефірі телемарафону, передають Патріоти України.

«У нас буде щонайменше два тижні. Наша розвідка працює дуже добре, стабільно. Жодних планів ворога від наших розвідників приховати не можна», - сказав він.

Чиновник додав, що зараз противник не створив жодного наступального угруповання на території Білорусі, тому реальних загроз для України з цього напряму немає. Також, за його словами, у Білорусі перебувають від 6 до 10 тисяч російських військових, які беруть участь у спільних навчаннях.

У грудневому інтерв'ю The Economist головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний говорив, що у лютому РФ може піти у новий наступ. За його словами, наступ може статися не на Донбасі, а у напрямку Києва з боку Білорусі.

24 січня президент Володимир Зеленський попередив, що РФ наразі накопичує сили для нового масштабного наступу.

Відпрацювали точно: Нацгвардія знищила російську станцію РЕБ на Запорізькому напрямку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:27

Бійці Національної гвардії знищили російську станцію радіоелектронної боротьби на Запорізькому напрямку, передають Патріоти України. "На Запорізькому напрямку в результаті вогневого ураження російські загарбники втратили чергову станцію радіоелектронн...

Дуже бояться: Росіяни почали встановлювати протидронові сітки навколо своїх НПЗ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:56

Російська нафтовидобувна компанія "Башнефть" встановила сітки проти безпілотників, щоб захистити ключові об'єкти на своїх НПЗ від можливого нападу з боку України. Про це заявив глава республіки Башкортостан (РФ), пише Reuters, передають Патріоти Украї...