Розвідники знають, де дешевше? Журналісти порівняли ціни на продукти у Міноборони та ГУР

Військова частина А1225, що є частиною забезпечення Головного управління розвідки Міноборони, оприлюднила звіти про закупівлі харчів, обмундирування та автозапчастин на 16 млн грн. «Наші гроші» порівняли ціни харчів з тими, що містяться у вже «виправлених» та знижених контрактах Міноборони. І побачили разючі відмінності, зазначають Патріоти України.

Зокрема, розвідники купили мінтай по 69 грн/кг, тоді як у Міністерства 120 грн/кг – це найменша ціна по всіх контрактах, у тому числі і на поставку харчів військовим, що дислоковані у далекому від лінії фронту Києві.

Рис навіть дешевший від роздрібних цін магазинів – 26 грн/кг, а у Міноборони – від 59 грн. Морква по 12 грн/кг, а в Міноборони – по 28 грн/кг.

"Жоден не покараний ні при Залужному, ні при Сирському": Нардепка Безугла назвала деяких генералів "злочинцями"

неділя, 19 травень 2024, 20:40

Народна депутатка Мар'яна Безугла після повернення з фронту назвала деяких генералів "злочинцями" та звинуватила їх у наступі РФ на Харківщині та провалі оборони на Покровському напрямку. Про це нардепка написала у Facebook, передають Патріоти України....

У Фінляндії планують повертати додому російських мігрантів

неділя, 19 травень 2024, 20:16

У Фінляндії планують повертати додому російських мігрантів. Наступного тижня уряд країни запровадить закон, який дозволить прикордонникам блокувати шукачів притулку, які намагаються в'їхати з Росії. Про це з посиланням на заяву прем’єра пише Reuters, п...