Розвідувальний дрон ЗСУ вистежив і супроводив до місця стоянки: HIMARS уразив ЗРК ТОР росіян в Оленівці (відео)

Наші військові уразили в окупованій Оленівці стоянку, де росіяни ховали комплекс протиповітряної оборони "ТОР", передають Патріоти України з посиланням на повідомлення прес-служби 79-ї окремої десантно-штурмової бригади.

Комплекс протиповітряної оборони "ТОР" змогли виявити розвідники 79-ї окремої десантно-штурмової бригади з безпілотника.

Розвідувальний безпілотник українських десантників супроводжував російський комплекс до місця його стоянки у селищі Оленівка. Окупанти ховали "ТОP" у промисловій будівлі на околицях селища.

По місцю його розташування одразу завдали удар з американської реактивної установки HIMARS.

Є висока ймовірність того, що комплекс вивели з ладу прямим влучанням або уламками від снаряда.

Розвідувальний дрон ЗСУ вистежив і супроводив до місця стоянки: HIMARS уразив ЗРК ТОР росіян в Оленівці (відео)

вівторок, 23 липень 2024, 0:10

Наші військові уразили в окупованій Оленівці стоянку, де росіяни ховали комплекс протиповітряної оборони "ТОР", передають Патріоти України з посиланням на повідомлення прес-служби 79-ї окремої десантно-штурмової бригади. . Комплекс протиповітряної обо...

Угорщина знову заблокувала фонд, звідки ЄС збирається оплачувати зброю для Україні

понеділок, 22 липень 2024, 23:55

Очільники МЗС країн Євросоюзу на зустрічі в Брюсселі в понеділок вчергове не змогли досягти згоди з розблокування коштів Європейського фонду миру, з якого фінансуються поставки зброї в Україну. . Про це заявив високий представник ЄС із зовнішньої полі...