Розвінчання "величия": "Російські "Іскандери" - дорогий металобрухт. Вірмени викинули гроші на вітер", - Кох

Баку розповів про уламки

Колишній заступником голови уряду Російської Федерації Альфред Кох так прокоментував надані Азербайджаном факти обстрілу новітнім російським ракетним озброєнням військ Азербайджану в ході осінньої війни за Карабах.

"А з цього випливає багато чого... Так, навскидку, тільки те, що одразу спадає на думку:

1. Президент Вірменії Нікол Пашинян не брехав, коли говорив, що проти Азербайджану застосовувалися російські тактичні ракети "Іскандер". Тобто це правда, хоча після окрику з Москви він забрав свої слова назад.

2. Проти Азербайджану воювала не армія Нагірного Карабаху, а вірменська або російська армії, оскільки у армії Нагірного Карабаху "Іскандерів" на озброєнні немає.

3. Або Росія поставляє Вірменії не експортний варіант, а саі що є "Іскандери" для внутрішнього, власного вживання (максимально потужні та далекобійні), або по Шуші, по азербайджанським частинам стріляли самі росіяни, із 102-го ордену Олександра Невського російської військової бази в м Гюмрі (Вірменія).

4. Таким чином, Пашинян так само мав рацію коли казав, що застосування "Іскандерів" нічого не дало: вони не вибухнули. В іншому випадку було б відомо про серйозні руйнування в Шуші. А їх не було. Тобто ракети долітали і падали просто як болванки...

Які з цього можна зробити висновки? Та все ті ж, власне, що і раніше: російська техніка – просто дорогий металобрухт. Вірмени викинули гроші на вітер.

Ну, а про те, з ким вони насправді воювали, я думаю, азербайджанці і так знають...

П.С. Нехай Путін і далі показує всім свої мультики і розповідає про надзвукові ракети з вічним атомним двигуном. Нікого це вже не налякає ..."

Цікавий нюанс: "Викривач корупціонерів" Бахматов виявився доларовим мільйонером

четвер, 28 березень 2024, 20:27

Викривач корупції, засновник Офісу трансформації Максим Бахматов виявився доларовим мільйонером. Про це свідчить декларація, подана ним у НАЗК, за 2022 рік, передають Патріоти України. Згідно з повідомленням НАЗК, у Бахматова зберігається готівкою 605 ...

"Людям байдуже, хто конкретно керує": На Далекому Сході РФ в одному з міст скасували вибори мера

четвер, 28 березень 2024, 20:00

Народний Хурал Бурятії скасував прямі вибори мера Улан-Уде. Натомість його обиратиме конкурсна комісія, що складатиметься з депутатів міської ради та призначатиметься губернатором регіону. Про це повідомляє "Сибірський Експрес" та міське ЗМІ "МК в Буря...