Розвинув думку Гройсмана так, що той почав вибачатись: Милованов поскандалив з Тимошенко, назвавши "бабусею української корупції" (відео)

Радник глави Офісу президента України Тимофій Милованов посварився з лідером ВО "Батьківщина" Юлією Тимошенко та назвав її "бабусею української корупції". Це сталося в ефірі програми "Свобода слова" на телеканалі ICTV у понеділок, 24 травня, передають Патріоти України.

Інцидент стався під час обговорення земельної реформи. Тоді Милованов пригадав слова екс-прем'єра Володимира Гройсмана, який називав Тимошенко "матір'ю економічної слабкості і корупції, яка знищила українську незалежність".

"Ви є не мамою, а бабусею української корупції. Це не стосується віку. Це стосується того, що ви з такими людьми, як Лазаренко і Медведчук, заклали культуру політики в Україні", — заявив він.

Водночас Тимошенко обурилась, чому "людина, яка працює на іноземні гранти", публічно її принижує тільки заради того, щоб розповісти, як добре в Україні можна продати землю. У відповідь Милованов заявив, що українські політики 1990-х "вбивали" в голови громадян свої думку. Зокрема, установку, що українці почнуть добре жити лише після ухвалення потрібних владі законів.

У відповідь Тимошенко кілька разів сказала глядачам, що Милованов працює в Україні на іноземні гранти і відпрацьовує гроші. Крім того, вона обіцяла принести на наступний ефір докази своїх заяв.

У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...