Росіяни цинічно радіють через удар по мирних українцях у Вінниці і заявляють, що хочуть більше жертв

Цинізму росіян немає меж - вони радіють удару по Вінниці, внаслідок якого загинули 20 людей. Коментатори не лише схвалюють ракетний удар, а й бажають, аби такі атаки по українцях російське командування завдавало щогодини, передають Патріоти України.

Росіяни радіють загибелі цивільних у Вінниці

Деякі росіяни традиційно пишуть про "постановку", мовляв, російські солдати завдають ракетних ударів тільки по військових базах, іронізують, що тіла вбитих людей" притягли з Бучі". Біль українців росіяни беруть на сміх. Вони також пишуть про "нацизм", який "викорінюють".

"Відродили нацизм на такій прекрасній землі, тепер "хлєбайте" не обляпайтесь", – ось що думають звичайні росіяни про удар. І ні, в нас не було сумнівів, що вина за тероризм, який скоює путінський режим в Україні – це вина кожного росіянина, але подібні коментарі переходять усі межі адекватності. Радіти смерті невинних людей – це вирок усій нації.

"Ми для кого хочемо бути хорошими": терористи не соромляться своїх дій

Жителі країни-терористки своїми коментарями підтверджують свій статус. Бо хто, як не терористи, можуть радіти загибелі 20 людей. Ракети, які вбили та скалічили сьогодні понад сотню людей – випустив кожен з них, кожен росіянин, і їм не соромно за це.

"Отож смачно вдарило, де тепер хлопці на бандурі будуть грати?", "красиво" – захоплюються наслідками своїх дій росіяни. "Та скільки можна виправдовуватись... якщо удару було завдано, значить, це рішення міноборони і воно правильне. Ми для кого хочемо бути хорошими", – запитує один із горе-коментаторів. А й дійсно, хорошими вам і не бути. Як і людьми, у принципі.

Дехто з росіян маніпулює традиційним "а як же Донбас", демонструючи й далі неадекватність сприйняття реальності та пропагандистське мислення.

Хтось написав "укатайте їх всіх", "за 8 вінницьких трупів я зараз відкрию пляшечку шампанського", "такі атаки мають бути кожну годину", "слава путіну" й "за Нову Каховку". Як би боляче не було читати ці коментарі, вони дають чітке розуміння прірви та ницості росіян.

Місцеві "інфлюенсери" з-понад 30 тисячами підписників теж висловлюються в такому ж дусі. "Ще раз повторююсь, після Каховки такі картинки в Україні мають стати щоденними. Перевага – по західному сектору лінії Субтельного", – пише один із таких "блогерів".

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...