Рублі чомусь не їсть: Одеська чиновниця, що пропагує "рускій мір" відзначилась "зажерливим фото" з доларами в роті

В Одеській області чиновниця Наталя Мішина, яка пропагує "русский мир" в Україні і полюбляє влаштовувати вечірки в імперському стилі, знову стала героїнею дня. Цього разу голова селищної ради Фонтанки потішила своїм фото з доларами в роті, зазначають Патріоти України. Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook громадський активіст, лідер "Вуличного фронту" Дем'ян Ганул.

"До вашої уваги голова селищної ради Фонтанки - Наталія Мішина. Це та, що полюбляє переодягатися у російську імператрицю, а усіх підлеглих переодягає у придворних", - пише Ганул.

За його словами, новим вибриком "шальної імператриці" стала гулянка, під час якої її зняли, засипаною доларами. Причому пачку стодоларових банкнот Мішина тримала в зубах.

"Чиновниця пішла далі та набрала в рот долари, в прямому сенсі цього слова. Коли цей цирк закінчиться?", - обурився активіст.

В мережі відреагували на фото Мішиної уїдливими коментарями.

"Кожен день я чую новини з фронту": Боєць ГУР різко висловився про те, що потрібно змінити в армії

четвер, 25 квітень 2024, 7:30

Боєць Головного управління розвідки на позивний “Несмачний” повернувся у стрій після 13 місяців перебування у російському полоні та продовжує виконувати завдання по знищенню окупантів. В ексклюзивному інтерв’ю для TSN.UA військовий відповів, які зміни ...

Удар по шпигунській мережі китайців: Байден підписав закон про заборону в США TikTok. Коли та за яких умов почне діяти

четвер, 25 квітень 2024, 7:15

Президент США Джо Байден у середу, 24 квітня, підписав законопроект, який може призвести до загальнонаціональної заборони TikTok, повідомляє CNN. Це положення було включено до законопроєкту про надання іноземної допомоги Україні, Ізраїлю й Тайваню. Вод...