Рудик вбила "Голос": Найкращі шанси на прохід до Ради у чотирьох партій - соціологи оновили дані

Якби найближчим часом відбувалися вибори до Верховної Ради, найбільшу підтримку виборців отримала б політична партія "Слуга народу". Такі дані наводить Центр Разумкова згідно опитування проведененого з 11 по 16 червня, повідомляють Патріоти України.

За владну партію начебто готові віддати свій голос 18% усіх опитаних або 28% тих, хто візьме участь у виборах і визначився, за яку партію голосуватиме.

За партію "Європейська солідарність" готові віддати свій голос відповідно 12% і 19% опитаних, за партію "Опозиційна платформа — За життя" — відповідно 10% і 15%, ВО "Батьківщина" — відповідно 7% і 10,5%.

Партію "Сила і честь" готові підтримати відповідно 4% і 6% респондентів, партію "Українська стратегія Гройсмана" — 2% і 4%, партію "Громадянська позиція" — 2% і 3%, ВО "Свобода" — відповідно 2% і 3%.

За Радикальну партію Олега Ляшка готові віддати голос відповідно 2% і 2,5%, за партію "УДАР Віталія Кличка" — відповідно 1% і 2%.

Партії "Опозиційний блок", "Голос" і Партію Шарія підтримують по 1% від усіх опитаних та по 1% респондентів, що визначилися з вибором.

Додатково: Соціологічна служба Центру Разумкова з 11 по 16 червня 2021 року методом інтерв’ю "обличчям до обличчя" за місцем проживання респондентів опитала 2018 респондентів віком від 18 років у всіх регіонах України, за винятком Криму та окупованих територій Донецької та Луганської областей за вибіркою, що репрезентує доросле населення за основними соціально-демографічними показниками.

Теоретична похибка вибірки (без врахування дизайн-ефекту) не перевищує 2,3% з імовірністю 0,95.

Соціологічне опитування проводили в рамках дослідницького проєкту "Україна: 30 років на шляху до Європи", що фінансується Представництвом Фонду Конрада Аденауера в Україні.

"Майже повністю складається з іноземних елементів": Експерт "розібрав" російську ракету "Циркон"

четвер, 28 березень 2024, 22:46

Україні потрібна система THAAD, котра здатназбивати балістичні ракети на висоті понад 100 км над землею. Про це заявив авіаексперт Анатолій Храпчинський, пише Espreso, передають Патріоти України. «Маємо більш великий фрагмент російської ракети „Циркон“...

"Армія РФ веде застарілу війну": Годжес оцінив, чи реальний прорив окупантів вглиб України

четвер, 28 березень 2024, 21:58

Російські війська використовують затримку допомоги для України для інтенсивніших атак. Втім, окупанти не мають ресурсу для здійснення великого прориву. Про це заявив генерал-лейтенант, колишній головнокомандувач збройних сил США в Європі Бен Годжес в е...