Руйнування Кримського мосту викликали паніку - жителі півострова в паніці штурмують АЗС (фото, відео)

У тимчасово окупованому Криму місцеві жителі серйозно запанікували після вибуху та руйнування Кримського мосту. Зокрема, багато хто з них штурмує автозаправні станції у надії запастися бензином. Адже серед місцевих жителів росте страх, що через серйозно пошкоджений міст поставки палива припиняться, передають Патріоти України.

На місцевих АЗС утворилися величезні черги. Відповідні фото та відео почали з’являтися у соціальних мережах. При цьому так званий "губернатор" Севастополя Развожаєв почав переконувати місцевих жителів, що нібито бензину у місті вистачить ще на 40 діб. Очевидно, таким чином він хотів заспокоїти навалу охочих заправити своє авто. Проте черги так і не зменшуються.

"Запас бензину в Севастополі – на 40 діб, дефіциту не буде, тож запасатися паливом не треба. З продуктами така сама ситуація", – сказав Развожаєв.


скрін

Не панацея? Черник пояснив, чому Україні не варто робити ставку на ракети від Німеччини

понеділок, 29 квітень 2024, 16:44

Німецькі ракети Taurus, які Олаф Шольц не поспішає передавати Україні, допомогли б Силам оборони, але не змінили б хід війни. Таку думку в ефірі телемарафону висловив військовий експерт та полковник запасу ЗСУ Петро Черник, передають Патріоти України....

Скандальна норма: Чому чоловікам за кордоном не продовжують закордонних паспортів - пояснення консула й адвоката

понеділок, 29 квітень 2024, 16:30

Припинено прийом нових заяв на вчинення консульських дій від певної категорії українців, а саме чоловіків, віком 18-60 років, які тимчасово перебувають за кордоном. Виняток становлять лише оформлення посвідчення особи на повернення в Україну. Такі дії ...