Руки сіпаються: Під час зустрічі з Путіним у Кадирова сталася істерика

Руки сіпаються: на зустрічі з Путіним у Кадирова сталася істерика

Глава Чечні Рамзан Кадиров зустрівся з російським диктатором Владіміром Путіним. Зустріч запам’яталася сіпанням рук Кадирова, великою кількістю дивних моментів і "цікавих" заяв, які нафантазували обидві сторони, передають Патріоти України.

На тлі розмов про важку хворобу Кадирова, він все-таки прибув на робочу зустріч з Путіним. При собі мав багато листків, текст на яких був надрукований великим шифром, напевно, щоб чеченський диктатор не помилився.

У документах, які тримав Кадиров, певні речення не тільки виділили, але й підкреслили жирним шрифтом, ймовірно, щоб він знав, на чому слід акцентувати Путіну. Далі почалася найцікавіша частина зустрічі – Кадиров взявся фантазувати про успіхи на фронті, розповідав про уявні результати в гуманітарному та бойовому напрямках.

Глава Чечні не забув похвалитися, як його "тік-ток" війська нібито беруть у полон та щодня когось знищують. Але сам він так і не подужав вимовити слово Abrams. Американські танки Кадиров чомусь назвав "Абрамуси", додав, що ніхто їх не боїться і взагалі це начебто Росія робить їм рекламу.

Так дешево як московські друзі ніхто Братиславі та Будапешту не продасть: Фіцо вмовляє Шмигаля відновити транспортуванн російської нафти до Словаччини, запропонувавши "цікаві варіанти"

субота, 27 липень 2024, 0:12

Прем’єр Словаччини Роберт Фіцо поговорив телефоном з українським колегою Денисом Шмигалем і запропонував "технічне рішення" для відновлення транзиту нафти російського "Лукойлу" через Україну, зазначають Патріоти України. . Про це повідомляє пресслужба...

Питали про ставлення до неонацистських рухів, російської агресії та Путіна: Підозрюваний у вбивстві Фаріон зробив заяву у суді

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:43

Підсудний не визнав своєї вини, і заявив, що не вбивав мовознавицю. Підозрюваний у вбивстві української мовознавиці Ірини Фаріон не визнав своєї провини після того, як суд обрав йому запобіжний захід, повідомляють Патріоти України з посиланням на РБК...