Румунські ППО почало збивати російські "Шахеди" в українському прикордонні, - ЗМІ (відео)

У мережі з'явилося відео, на якому нібито румунські системи ППО збивають російські дрони-камікадзе через річку, що розділяє Румунію та Україну.

Румунські зенітні установки Gepard збивали російські БПЛА через річку, яка розділяє Румунію та Україну. Про це повідомив акаунт Visegrád 24 у соціальній мережі X, передають Патріоти України.

"Держава НАТО почала збивати російські безпілотники над українським повітряним простором. Нове відео показує, як румунські самохідні зенітні установки Gepard збивають російські дрони-камікадзе через річку, що розділяє Румунію та Україну, неподалік від Ізмаїла", — сказано в повідомленні.

Зазначається, що Румунія була змушена вжити заходів після того, як принаймні один безпілотник проник углиб її території на 11 кілометрів, а інші БПЛА летіли в його бік.

Раніше повідомлялося, що в Румунії піднімали в повітря винищувачі F-16. Населення одного з повітів попереджали про загрозу. Біля прикордонного з Україною населеного пункту Плауру виявили уламки російського безпілотника.

Також нагадаємо, що "шахед" перетнув кордон України та Румунії та вибухнув поблизу села Плауру, розташованого навпроти Ізмаїла.

"Українець вбиває українців - це як? Чи ти завербований?": Донька Фаріон в суді "рознесла" підозрюваного у вбивстві

п’ятниця, 26 липень 2024, 15:56

У Львові розпочався суд щодо обрання запобіжного заходу підозрюваному у вбивстві колишньої нардепки Ірини Фаріон. Під час засідання донька філологині звернулася до 18-річного хлопця. Про це стало відомо під час засідання суду, передають Патріоти Україн...

"Не те що Росія їх бажає і намагається нав'язати": Коваленко пояснив заяву Кулеби про переговори з Росією

п’ятниця, 26 липень 2024, 14:50

Російська пропаганда використала максимально у своїх інтересах та поза контекстом фразу міністра закордонних справ Дмитра Кулеби про готовність України до перемовин з Росією. РосЗМІ не навели жодного контексту, в якому пролунала така заява, передають П...