"Русское лицо" Одеси: Сепаратист Ібрагім з бази "Миротворця" претендує на посаду мера міста (фотофакти)

Моріс Ібрагім є представником "Союзу лівих сил" і одним із лідерів сумновідомого руху "Куликове поле". На місцеві вибори він йде під гаслом "Одеса - багатонаціональне місто". Про реєстрацію кандидатом у мери Одеси Ібрагім повідомив у соцмережах, зазначають Патріоти України.

"В Одесі, як і у всій країні, не ділили людей за національністю, за кольором шкіри, за релігією, за мовою. Іду на вибори, щоб всі разом ми могли довести, що Одеса залишилася відданою своїм принципам, що душа Одеси багатонаціональна", - написав він.

Присвячена Морісу Ібрагіму сторінка вже 5 років є на сайті "Миротворець". Автори сайту називають його "сепаратистом".

"Член КПУ, активіст "Російського руху України". Один з організаторів і керівників руху "Куликове поле". Відомий численними антиукраїнськими виступами, а також як керівник провокаційних акцій на Куликовому полі в Одесі. Колишній перший секретар Київського райкому КПУ в Одесі, потім помічник депутата Одеської міськради від КПУ Василя Поліщука", - пише "Миротворець" про Ібрагіма.










"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...