"Русские - свиньи и воняют": В Азербайджані дипломат поставив на місце Жириновського і росіян (відео)

Колишній Надзвичайний посол Азербайджану в Швейцарії, Білорусі, Пакистані та Молдові Ісфандіяр Вагабзаде записав відео, повне образ на адресу російського політика Володимира Жириновського і в цілому до росіян. заявивши, що росіяни "смердять як свині". Відеоролик зі зверненням з'явився в YouTube, передають Патріоти України.

Дипломат записав звернення до Жириновського після того, як лідер ЛДПР назвав Кавказ "зоною російського впливу" і закликав відновити контроль над усіма територіями Російської імперії і СРСР.

"Володь, слухай, Жирна свиня, Старий осел. Ти колись нас обізвав баранами, але я не зрозумію, чому всі ми промовчали. Минув деякий час - і ти почав нахабніти. Твоє нахабство не має меж. Що завгодно ти бурчиш, гавкаєш, що завгодно говориш. Ти смердиш як свиня, ти свиня, і смердить твоя нація як свиня", - заявив дипломат у відеозверненні.

Вагабзаде нагадав, що Азербайджан щомісяця поставляє в Росію ікру, рибу і гроші ‒ в той час як азербайджанці вмирають від голоду. Найближчим часом дипломат пообіцяв відправити Жириновському спеціальний намордник, куплений на власні гроші.

Є особливий інтерес: Чеченська Республіка посилює співпрацю з Іраном, - ISW

середа, 24 квітень 2024, 14:52

Чеченська Республіка намагається поглибити зв'язки з Іраном на тлі інтенсифікації двосторонньої співпраці між Росією та Іраном у сфері безпеки. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти України. Депутат Де...

Битва за Часів Яр триває: УThe Wall Street Journal пояснили, чим небезпечна втрата контролю над містом

середа, 24 квітень 2024, 14:30

Поки українські воїни в Часовому Ярі чекають на зброю союзників, ворог знищує будь-яке укриття, а безпілотники з вибухівкою вражають все, що рухається. Розташований на пагорбі над Бахмутом, Часів Яр є цінним стратегічним призом. Про це пише The Wall St...