"Русские и украинцы - один народ": У мережу виклали записи заяв Зеленського в Донецьку в 2014-му році (відео)

Президент України Володимир Зеленський на своїй прес-конференції зі студією "Квартал 95" в 2014 році в Донецьку заявляв, що "не гідний такої честі", як бути президентом України, тому що недостатньо мудрий і Україна заслуговує на більш серйозного кандидата. Фрагменти прес-конференції з'явилися в мережі сьогодні, 2 липня, передають Патріоти України.

На початку запису чутно, як Зеленському розповідають, що донеччани на "Жигулях" заганяли український танк під Донецьком. На що Зеленський відповідає, що вони "красені". Після чого уточнює навіщо вони це зробили і приходить до висновку, що для захисту. "Вони просто захищалися? Молодці!" - сказав Зеленський.
Крім того, він говорить про те, що всім важливо говорити однією мовою і розуміти один одного, а українці не можуть бути проти російського народу. "Ми не можемо бути проти російського народу, в принципі. Тому що це - один і той самий народ", - сказав президент України в 2014 році.
Після чого Зеленському поставили запитання, чи не має наміру він балотуватися в президенти України. На що той відповів, що недостатньо мудрий для такої посади. "Я вам скажу, що популізмом займатися не буду. Я не з тих... хто говорить, що якщо ви мене попросите, то я піду в політику. Я не вважаю, що я гідний цієї честі. Я не вважаю, що я настільки мудрий, щоб обіймати таку посаду. Я думаю, що ця країна заслуговує на серйозну кандидатуру", - сказав він.

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...

План зробити це "якнайшвидше": Бельгія обіцяє прискорити передачу Україні своїх F-16

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:24

Раніше повідомлялося, що Бельгія передасть Україні F-16 до 2025 року. Влада Бельгії вирішила передати Україні винищувачі F-16 вже у 2024 році, хоча точні терміни поки що невідомі. Про це на спільній прес-конференції заявили прем'єр Бельгії Александер Д...