"Русский мир, як він є": У Мелітополі росіяни допустили до роботи вчителя-збоченця, який заробляв на самогоні

У захопленому Мелітополі Запорізької області росіянам знадобився колишній вчитель-збоченець, який п'ять років тому працював у ліцеї №5 і, за офіційними даними, звільнився за власним бажанням. Під час окупації міста горе-педагог гнав самогон та продавав його, передають Патріоти України.

За неофіційними відомостями, вчителя звільнили з ліцею після того, як він приніс з собою кілька фалоімітаторів і похвалився ними перед 11-класницями, повідомляє Telegram-канал "Риа-Мелитополь".

"Директор ліцею відправила його до психіатра. Є інформація, що чоловік після того інциденту перебував на обліку в психдиспансері. У лікарні збоченцю нібито навіть видали довідку про те, що йому категорично заборонено працювати в навчальних закладах", – наголошується на каналі.

Всі ці роки чоловіка лікували вдома. "Але прийшла російська армія і збоченець згодився. Сьогодні його вже прийняли в школу №20, де з 1 вересня він буде викладати", – йдеться у повідомленні.

Минулого тижня з'явилася інформація, що чоловік у Новому Мелітополі на вул. Гагаріна у дворі багатоповерхового будинку жене самогон і продає його в пластикових стаканчиках на лавочці біля під'їзду. Журналісти з'ясували, що такий незаконний бізнес організував саме цей горе-вчитель. Нагадаємо, російські окупанти вдерлися в Україну рано вранці 24 лютого. Супротивникам вдалося захопити Мелітополь.

Агітував колег співпрацювати з окупантами: На Харківщині викрили співробітника "Укрзалізниці" (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 14:04

На Харківщині викрили та повідомили про підозру 52-річному співробітнику Укрзалізниці, який був прихильником російської агресії та агітував своїх колег співпрацювати з окупантами. Про це повідомила Харківська обласна прокуратура, передають Патріоти Укр...

Очільник МЗС Кемерон оцінив ймовірність відновлення дипломатичних відносин Британії з РФ

четвер, 25 квітень 2024, 13:31

Міністр закордонних справ Британії Девід Кемерон заявив, що у відносинах між Великою Британією та Росією більше «немає шляху назад». Про це він сказав у інтерв'ю Independent, передають Патріоти України. Журналістка запитала його, чи може Британія повер...