"Русский мир сжимается!": Цимбалюк різко відповів на претензії путінських пропаганд**в (відео)

Російський журналіст Володимир Толстой цинічно заявив, що "русскій мір" за межами країни-агресорки нібито став занадто маленьким і вимагає дій для розширення. Імперські висловлювання фаната путінського режиму розлютили українського журналіста Романа Цимбалюка, передають Патріоти України.

У своєму відеоблозі на YouTube вона нагадав нащадку легендарного письменника Льва Толстого про те, як окупанти розширили свій "русскій мір" тільки за останні п'ять років.

"Русскій мір" за межами Росії неухильно стискається! І те, як ми діємо сьогодні, не дозволяє не тільки зупинити, але навіть уповільнити цей процес", – обурився Толстой.

Цимбалюк відповів на нахабний випад пропагандиста беззаперечними фактами про окупацію Криму й Донбасу. Він припустив, що російська риторика підтверджує лише одне – Росія не має наміру обмежуватися цими територіями.

"Є такий номер у "Камеді Клаб", де два ураросійські патріоти сперечаються, хто з них більше любить Росію. І одне із завдань – це насварити Російську Федерацію, дорікнути їй. Одним із закидів є те, що Росія так повільно розширюється. Востаннє вони окупували український Крим і Донбас. Ну бачите – зона використання російської мови "стискається", їм мало, вони продовжують страждати!" – розсердився Цимбалюк.

"Як тільки ви починаєте...": Київ має нестандартно реагувати на тактику Путіна, - швейцарський експерт

субота, 20 квітень 2024, 7:38

Відео з фронту свідчать про те, про що вже давно говорять військові експерти, Росія має проблеми з постачанням достатньої кількості матеріалів для війни в Україні, передають Патріоти України. На кадрах видно, як російські військові пересуваються прифро...

Ситуація патова для всіх? Росіяни посилюють мобілізацію для наступу, але їм це може не допомогти, - ISW

субота, 20 квітень 2024, 7:30

Російські війська посилюють криптомобілізацію напередодні очікуваної наступальної операції влітку 2024 року. Однак їм буде складно швидко створити ефективні резерви на оперативному і стратегічному рівнях через великі втрати на фронті в Україні та у вип...