Рвався вбивати українців попри інвалідність: На Донбасі "самоліквідувався" окупант Забалуєв (фото)

В Україні "самоліквідувався" російський окупант з інвалідністю Олександр Забалуєв. Загарбник був родом з міста Дудінка Красноярського краю Росії, передають Патріоти України.

36-річний окупант ще з дитинства мав серйозні проблеми з ногами, проте все одно хотів стати військовим. Про це повідомляє журналіст Іраклі Комахідзе у Facebook.

Забалуєв через проблеми з ногами погано ходив. У нього була інвалідність 3-ї групи. У 19 років йому зробили операції, після чого він носив апарат Ілізарова.

Коли росіянину було 25 років, він одружився, проте через кілька років розлучився. Батьки Забалуєва рано померли і його виховувала тітка.

Він з дитинства попри свої проблеми зі здоров’ям хотів бути військовим. У 2014 році він сам купив собі амуніцію і вирушив у псевдореспубліку "ДНР", щоб воювати проти Збройних сил України на боці терористів.

Загинув окупант наприкінці серпня 2022 року, підірвавшись на міні у селищі Опитне Бахмутського району Донецької області. Але похоронили його змогли лише 21 жовтня у місті Дудинка, де він народився. Зазначається, що його тіло тільки через два місяці вдалося доставити рідним.

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...