"Ритм работы не поменялся": Медведчук розповів, як проводить час під домашнім арештом (відео)

Нардеп від "Опозиційної платформи - За життя" Віктор Медведчук розповів, що не змінив ритм роботи, незважаючи на домашній арешт. Про це Медведчук повідомив в коментарі ЗМІ, передають Патріоти України.

"Проводжу час з дружиною і дочкою, постійно приїжджають колеги по партії, щотижня проводимо засідання стратегічної ради партії. Ритм роботи по суті не змінився, працювати необхідно.
Найголовніше обмеження, це неможливість виконання моїх депутатських повноважень. Цей той недолік, який на мій погляд є незаконним і має бути усунутий. Повноваження народного депутата не можна припиняти. Хочу сказати, що у влади не вийшло і не вийде мене відсторонити від опозиційної політичної діяльності. Вона триває і буде тривати", - заявив Медведчук.
Джерело: Страна

2PZD-21 вже пройшов показові запуски: Китай презентував свій покращений аналог гіперзвукової ракети "Кинджал"

п’ятниця, 3 травень 2024, 2:35

У Китаї розробили аналог російської гіперзвукової ракети "Кинджал". Влада КНР вже показала відео використання ракети, повідомляє Defense Express. . Як зазначає видання, ракета відома під індексом 2PZD-21. Вперше китайці показали свою розробку у листоп...

ППО недоімперії тріщить по швах: Бійці ССО спалили третій російський "Бук" на Сумському напрямку за тиждень (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 0:55

Не встигли вояки держави-агресора прибрати останки "Буків" вражених 30 квітня, як їм додалося сумної роботи. Оператори одного з підрозділів Сил спеціальних операцій уразили ворожий зенітний ракетний комплекс Бук-М1 на Сумському напрямку. Про це повідом...