Ризький саміт НАТО: Блінкен обіцяє Москві "пекельні санкції" у разі поновлення агресії проти України

США будуть готові вжити проти РФ економічні обмежувальні заходи, від запровадження яких у минулому відмовлялися. Це станеться в тому випадку, якщо РФ наважиться на вторгнення до України. Про це заявив у середу глава Держдепу США Ентоні Блінкен на пресконференції в Ризі, зазначають Патріоти України.

"Ми ясно дали зрозуміти, що якщо Росія у випадку з Україною продовжить йти шляхом конфронтації, наша реакція буде рішучою. Зокрема, йтиметься про сильні економічні заходи, від яких ми в минулому відмовлялися", - сказав він.

Говорячи про ситуацію на кордоні РФ із Україною, Блінкен зазначив, що США "мають бути готові до будь-якого розвитку подій".

При цьому він наголосив, що буде краще, якщо Москва та Київ врегулюють розбіжності, використовуючи Мінські домовленості.

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 19 квітня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:03

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 19.04.24 орієнтовно склали:

Вбивство мало відбутись у Польщі: Затримано чоловіка, який готував замах спецслужб РФ на Зеленського

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:23

Українські правоохоронці в співпраці з органами правопорядку Республіки Польща затримали громадянина Польщі за підозрою у готовності діяти на користь спецслужб Російської Федерації, який пропонував замах на президента Зеленсько, повідомляє генпрокурату...