Ризик перевороту проти Путіна зростає з кожним днем: The Times отримала секретні дані спецслужб РФ

Щодня і щотижня, доки триває розпочата Росією війна в Україні, в країні-агресорі зростає ризик державного перевороту проти глави Володимира Путіна. Підготовку нібито ведуть із боку Федеральної служби безпеки (ФСБ). Про це пише The Times, посилаючись на інформатора "в самому серці російської розвідки", передають Патріоти України.

Той стверджує, що після невдалого вторгнення путінської армії на українську територію служби безпеки РФ "охопили хаос і невдоволення". Зазначається, що з того часу в мережі були опубліковані листи анонімного аналітика російської розвідки Володимиру Осеєчкіну – російському активісту й засновнику правозахисної групи Gulagu.net, який перебуває у вигнанні.

Розповідаючи про них, у коментарі The Times він заявив, що ризик, на який йшли розвідники, був ознакою їхнього гніву на Путіна. А також величезного невдоволення тим ефектом, якого західні санкції завдали співробітникам ФСБ. Останні тепер більше не можуть "їздити у відпустку на свої вілли в Італії, а дітей відвезти до паризького Діснейленду".

"За 20 років Путін створив стабільність у Росії. Офіцери ФСБ, правоохоронці, держпрокуратура – люди всередині системи – змогли жити нормально. Але тепер все це минуло. Вони визнають, що ця війна – катастрофа для економіки, людства. Вони не хочуть повертатися до Радянського Союзу", – висловив переконання Осєчкін.

Коментар газеті він дав через відеозв'язок зі свого будинку у Франції, де живе у вигнанні з 2015 року. "З кожним тижнем і кожним місяцем, доки триває ця війна, зростає ймовірність бунту з боку спецслужб", – додав російський активіст і правозахисник.

"Відчай державної машини й пропаганди": У МЗС України росіянам пояснили, у чому різниця між ордером на арешт Путіна і "розшуком" Зеленського

субота, 4 травень 2024, 19:43

Оголошення президента України Володимира Зеленського в розшук міністерством внутрішніх справ РФ є "нікчемним". Про це йдеться у заяві Міністерства закордонних справ України, яку 4 березня поширила пресслужба відомства, передають Патріоти України. "Росі...

Ці люди ніяк не можуть зупинитися: МВС РФ оголосило в розшук командувача Сухопутних військ ЗСУ

субота, 4 травень 2024, 18:52

Міністерство внутрішніх справ Російської Федерації оголосило в розшук командувача Сухопутних військ Збройних сил України Олександра Павлюка. Про це у суботу, 4 травня, повідомляють пропагандистські агентства РИА Новости і ТАСС, передають Патріоти Украї...