"С Днем пионерии!": Депутатка від "Батьківщини" привітала виборців із комуністичним святом (скріншоти)

Депутатка Київської міської ради від "Батьківщини" Богдана Тимощук привітала своїх виборців з комуністичном святом. Вона опублікувала картинку із заьороненою символікою. Про це повідомили на офіційній сторінці "Чесно Київ" у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України.

В організації зазначили, що Тимощук була довіреною особою Юлії Тимошенко на президентських виборах 2019 року на Подолі. Наголосили, що на сторінці Київської міськради у депутатки розміщене фото у вишиванці. "Цікаво, чи привітає вона завтра киян із Днем вишиванки? Кого тільки понабирали в київську "Батьківщину"? – йдеться у дописі активістів.

До слова, сама Тимощук вже видалила свій допис.

Що відомо про депутатку

  • Тимощук закінчила Київське медичне училище № 2. Потім протягом 8 років працювала в лікарні Національної академії медичних наук України на посаді медсестри.
  • У 2006 році закінчила Київський Інститут міжнародної економіки та підприємництва за спеціальністю "Економіст. Викладач економіки".
  • З 1996 по 2016 рік займалась підприємництвом.
  • З 2016 року працює керівником тендерного відділу у "Інвест Сістем Груп".
  • Тимощук належить до партії Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина".

"Нам поскаржилися на катування та жорстоке поводження": ООН перейнялася ставленням до полонених окупантів в Україні

четвер, 28 березень 2024, 12:27

Моніторингова місія ООН з прав людини активно перейнялася долею російських військових, які прийшли на чужу землю вбивати українців, та заявила: росіян нібито катують у транзитних місцях після їх евакуації з поля бою. Про це йдеться у звіті Управління в...

Війну оголосили "священною", а Захід - "сатанистським": З'їзд РПЦ благословив Путіна на повне знищення України

четвер, 28 березень 2024, 11:59

Війна, яку розпочав диктатор Володимир Путін, стає «новим етапом національно-визвольної боротьби російського народу», а вся територія України «має увійти до впливу Росії». Такі засади закріпила Російська православна церква у новому Наказі XXV Всесвітнь...