"С вероятностью 99%" Путин не будет баллотироваться в 2024-м", - російський політик (відео)

За словами Валентина Юмашева, Путін за два роки до президентства хотів піти з Кремля.

Валентин Юмашев. Фото: Інтерфакс.

Колишній глава адміністрації президента при Борисі Єльцині Валентин Юмашев розповів про те, скільки ще Росією керуватиме Володимир Путін. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на інтерв'ю для Володимира Познера.

"Я думаю, якщо ви запитаєте Володимира Володимировича сьогодні, з упевненістю на 99% він скаже, що в 2024 році він піде", - заявив екс-чиновник. Крім того, Юмашев поділився інформацією про те, що Путін неодноразово хотів піти з політики в 90-х. За словами екс-глави АП, російський президент ніколи не думав про те, що пробуде при владі 19 років. Зазначимо, що Володимиру Путіну до старту виборів-2024 виповниться вже 72 роки.

У своєму інтерв'ю Юмашев також розповів про те, чи не шкодував Єльцин про те, що зробив вибір на користь чинного глави держави. Радник президента на громадських засадах відповів, що для першого президента РФ це був "вистражданий проект". Під час першого терміну ніяких питань не виникало, тому що було зроблено чимало позитивних реформ.

Путін намагається спіймати момент: Російська армія повільно просувається на Донбасі, - британська розвідка

вівторок, 23 квітень 2024, 16:22

Російська армія продовжує захоплювати населені пункти на Донбасі. Темпи наступу повільно, але поступово зростають, передають Патріоти України з посиланням на Міністерство оборони Великобританії Twitter. Як зазначається у зведенні, 22 квітня військове ...

"Ціль знищено": Олещук показав влучну роботу зенітників по ворожих "Шахедах"

вівторок, 23 квітень 2024, 15:52

Командувач Повітряних сил Микола Олещук подякував зенітникам Одеської бригади за ефективне знищення дронів-камікадзе противника в ніч на 23 квітня, передають Патріоти України. Пряма мова: "Дякую воїнам зенітної ракетної Одеської бригади, які у ніч на 2...