Саакашвілі протролив посла Грузії, котрого відкликали через чергове призначення екс-президента цієї кавказької держави в Україні

Колишній голова Одеської ОДА та екс-президент Грузії Михайло Саакашвілі на відкликання грузинського посла з Києва відреагував з гумором, зазначають Патріоти України.
«А можна нескромне питання? Чим цей посол, якого «відкликали» буде добиратися додому? Якщо серйозно: президент Зеленський за те, щоб Україна розвивала відносини з Грузією при будь-якій владі там, і я це повністю підтримую. Це мудра державницька позиція», – написав Саакашвілі на своїй сторінці в Facebook.

За його словами, грузинський народ не дозволить жодній владі Грузії «хоч на краплю» погіршити відносини з Україною.

«А взагалі я думаю, що між Грузією і Україною все буде добре і близьким, дружнім відносинам наших двох країн просто немає іншої альтернативи», – додав Саакашвілі.

Нагадаємо, 7 травня президент України призначив Саакашвілі головою Виконавчого комітету реформ. При цьому раніше прем’єр-міністр Грузії Георгій Гахарія попереджав, що в разі призначення Саакашвілі з України буде відкликаний грузинський посол.

Макрон намагається усунути фон дер Ляєн з посади голови Єврокомісії, заради нового протеже

четвер, 25 квітень 2024, 8:15

Президент Франції Еммануель Макрон веде переговори з іншими лідерами Євросоюзу щодо можливості замінити Урсулу фон дер Ляєн на посту голови Єврокомісії. Про це у середу, 24 квітня, повідомляє Bloomberg з посиланням на обізнані джерела. . Зазначається...