Саакашвілі з-за ґрат розповів про стосунки з Ясько: "Це велика історія кохання, І я відчуваю себе благословенним"

Михайло Саакашвілі, перебуваючи за гратами у Грузії, розповів про своє особисте життя. Голова виконкому Нацради реформ України зізнався, що з 30-річною Лізою Ясько разом вже живуть давно, а всі попередні стосунки, в тому числі з все ще законною 52-рчною дружиною, матір'ю його дітей, у Міхо закінчилися. Про це Саакашвілі заявив на своїй сторінці в Facebook, зазначають Патріоти України.

Заарештований екс-президент написав пост трьома мовами: англійською, українською та грузинською, який назвав "для тих, хто цікавиться особистим життям".

"Ми давно живемо разом, як сім'я з повноправних партнерів. Це велика історія кохання, І я відчуваю себе благословенним", - зазначив колишній президент Грузії.

Саакашвілі опублікував спільну фотку з Ясько.

Він також попросив поважати його особисте життя і не турбувати екс-дружину Сандру Рулофс.

"Я прошу людей поважати наше приватне життя, а також приватність Сандри, до якої я ставлюся з глибокою прихильністю, повагою і вдячний їй за неймовірне спільне життя", - додав він.

Саакашвілі заявив, що в даний час він зосереджений на своїй боротьбі і продовжує голодування.

"Я ставлюся до цього вкрай серйозно і налаштований дійти до кінця", - заявив він.

Хто така Ліза Ясько

Дівчина закінчила філософський факультет Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Вона є магістром політології. Крім того, Ясько закінчила Школу державного управління Блаватника в Оксфордському університеті.

Народним депутатом вона стала в 2019 році. У цьому ж році її обрали головою постійної делегації Верховної Ради України в Парламентській асамблеї Ради Європи (ПАРЄ).

Нагадаємо, що Саакашвілі і нардеп з партії "Слуга народу" Ліза Ясько зізналася, що у них роман після того, як Михайла затримали в Грузії.

Ми також писали про те, що колишня дружина Саакашвілі Сандра Рулофс прокоментувала його роман з молодою українкою.

"Нам поскаржилися на катування та жорстоке поводження": ООН перейнялася ставленням до полонених окупантів в Україні

четвер, 28 березень 2024, 12:27

Моніторингова місія ООН з прав людини активно перейнялася долею російських військових, які прийшли на чужу землю вбивати українців, та заявила: росіян нібито катують у транзитних місцях після їх евакуації з поля бою. Про це йдеться у звіті Управління в...

Війну оголосили "священною", а Захід - "сатанистським": З'їзд РПЦ благословив Путіна на повне знищення України

четвер, 28 березень 2024, 11:59

Війна, яку розпочав диктатор Володимир Путін, стає «новим етапом національно-визвольної боротьби російського народу», а вся територія України «має увійти до впливу Росії». Такі засади закріпила Російська православна церква у новому Наказі XXV Всесвітнь...