Садовому буде важко відкупитись від тюрми: САП вимагає колосальну заставу

В суді для Андрія Садового мають намір просити без малого 50 мільйонів гривень застави.

Андрій Садовий. Фото: Без табу.

Працівники Спеціалізованої антикорупційної прокуратури, які в четвер, 21 листопада, вирішили завітати до мера Львова з оголошенням йому про сумнівні підозри, заявили про те, що вже найближчим часом для міського голови можуть обирати запобіжний захід, передають Патріоти України.
Сьогодні ввечері прес-секретар САП Ольга Посталюк заявила про те, що в суді для Андрія Садового мають намір просити без малого 50 мільйонів гривень застави. Сам мер Львова на суд, який повинен відбутися в Києві, обіцяє приїхати, щоб відстоювати свої права, оскільки "слідчі мали б давно вибачитися і розблокувати будівництво".
Йдеться про облаштування індустріального парку компанією СТР в мікрорайоні Рясне у Львові. Після того, як іноземна корпорація виграла тендер, вона інвестувала в об'єкт 54 мільйони гривень. Але при цьому в ГПУ за часів Луценка знайшли незадоволених громадян, які вказали, що чиновники "реалізували їх землю". У САП стверджують, що ця територія належить селу Рясне-Руське.
У той же час мер Львова назвав вручення йому підозри "подарунком до річниці Революції гідності".

- Я думав, що люди вибачаться, закінчать ті слідчі дії, які вже давно тривають. Тому що вони безпідставні. Потрібно дякувати людям за роботу, яку вони провели і просити цього інвестора, щоб він не тікав. Компанія ж, за цей час, побудувала індустріальні парки в Румунії та інших країнах, - заявив мер.

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...