Садовий отримав нову нагоду для обурення Вакарчуком: Один з очільників "Голосу" розповів, як важливо для партії уникнути помилки "Самопомочі"

Андрій Садовий сам хвалився, що особисто знав тільки 10% списку, що у партії Вакарчука вважають великою помилкою політика.

Ярослав Юрчишин. Фото: Главком.

Заступник голови партії «Голос» Ярослав Юрчишин в інтерв’ю розказав, які запобіжники має партія, аби не повторити шлях «Самопомочі», що за одну парламентську каденцію розвалилася, передають Патріоти України.

«У нас достатньо молодий список, середній вік менше 37 років, але при цьому ми орієнтувалися на людей, які вже чогось досягли в бізнесі чи громадській діяльності. Зараз ми постійно дискутуємо, час від часу збираємося вечорами просто поспілкуватися без якоїсь конкретної теми. Нам важливо не повторити помилку «Самопомочі», де достатньо сильні і цікаві гравці в перший раз зібралися разом ледь не в переддень парламенту», - наголосив Юрчишин.

На зауваження, що Садовий сам хвалився, що особисто знав тільки 10% списку, заступник голови партії «Голос» відповів, що той самий челендж зараз у «Слуги народу». «Коли зустрічаєшся з їхніми представниками («Слуги народу», - ред.) на ефірах і запитуєш про когось зі списку чи з мажоритарки, вони кажуть, що їх не знають. Бо у них іде поділ: 30% – це експерти, 30% – прихильники, 30% – регіональні представники», - підсумував Юрчишин.

Джерело: Главком

У Мелітополі окупанти видали паспорти РФ 14-річним дітям, - омбудсмен Лубінець

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:04

У тимчасово окупованому Мелітополі 14-річним вихованцям обласного центру соціально-психологічної реабілітації, які залишились без батьківського піклування, ворог примусово видав російські паспорти. Про це повідомив уповноважений Верховної Ради з прав л...

Patriot – це не "срібна куля" для України, потрібні інші системи - Ллойд Остін

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:29

Міністр оборони США Ллойд Остін заявив, що робота над пошуком і поставкою в Україну систем Patriot триває. Про це він сказав на пресконференції за підсумками 21-го засідання контактної групи військової допомоги Україні у форматі "Рамштайн" 26 квітня, ...